Fusk

Dagen har tillbringats ute i solen, vilket har varit underbart! Fejset är blossande rött, men det gör inget. Det är gött att bränna på lite när man har chansen. När jag kom hem ställde mig på vågen och såg att mitt syndiga leverne de senaste dagarna med mängder av öl och hämtmat gjort mig riktigt illa (jag lovar, jag åt varken chips eller bearnaisesås igår). Panik! Nu blir det powerwalk.

Igår spelade jag och M Monopol. Det är ju så himla roligt ibland. Men jag tror att M fuskade. Jag gick på toan och när jag kom tillbaka så hade han flera tiotusenlappar än vad han hade tidigare. Han påstod att han växlat in lägre valörer och så är ju kanske, men erkänn att det var lite konstigt att han gjorde det när jag var på toan? ;-)   

Kram

Kommentarer
Postat av: Tania

Jag fuskar alltid när jag spelar spel.Och så blir jag jättesur när jag förlorar.Jag är en synnerligen förtjusande människa :)

Postat av: Ninni

Klart han fuskade...skulle jag också gjort,ha,ha!!
Mitt syndiga leverne har också satt sina spår..illa!

2006-08-07 @ 18:38:55
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Aronson

Klart han fuskade. Det är så de gör, de små liven: så fort man vänder bort blicken är de genast framme och mixtrar med grejor.

Å andra sidan, av det lilla jag träffat M så är det ju inte han som jag skulle gissat på varit spelfuskaren i familjen... ;-)

2006-08-07 @ 20:28:15
URL: http://www.aronson.blogspot.com
Postat av: Honken

Tania: haha... fuskar du i spel? Dålig förlorare vet jag hur det är att vara... :-/

Ninni: Haha... ja, han gjorde nog det. Fast han vägrar att erkänna!

Aronson: Haha! M är en ulv i fårakläder. ;-)

2006-08-07 @ 20:40:47
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Pojkfröken

Jag vill hävda att man FÅR fuska i Monopol, det är då spelet blir som roligast. "I OWN Park Lane, I can 'borrow' as much money from the bank as I want" som Patsy Stone uttrycker saken.

2006-08-08 @ 00:31:54
URL: http://pojkfroken.blogspot.com
Postat av: Fru Zhopie Klon

Man måste se till att man har hand om banken och ta med sig den när man lämnar spelplatsen, då kan man alltid råka få med sig ett litet hus eller några låtsaspengar i fickan. Jag älskar Monopol men ingen vill spela med mig, förstår inte varför. Bäst är RISK, jag älskar när jag äger hela Nordamerika och Sydamerika, och är garderad med att äga Grönland. En av mina förra vänner spelade rätt ofta Risk med mig och några andra under en fem sex år tills han insåg, eller någon tjallade, att vi alla hade som mål att se till att hans arméer tog slut. Han är långsint och spelar oboe, vilket är två typiska drag hos förlorare!

2006-08-08 @ 01:10:02
URL: http://kaxi.blogg.se
Postat av: Honken

Pojkfröken: Haha... Patsy! :-)

Fru Zhopie Klon: Åhh, Risk är skitkul!!! Nästan bättre än Monopol. Haha... långsint och oboe.

2006-08-08 @ 10:00:05
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback