Kändiskåta Honken

Hej och hå. Huvudet smärtar! Den är farlig den där Pride-ölen. Hur som helst så var kvällen lyckad. Ja, själva uppträdandena var ju inte mycket att hänga i granen, men annars var det kanon. Träffade bland annat  Aronson som vi hinkade några öl tillsammans med. Andra bloggare som vi sprang på var Oswald, I-landsproblematik och Åsiktstorpeden.

Men jag måste ju också berätta om en annan av kvällens höjdpunkter. Jag blev fotad tillsammans med Kikki D!!! Haha, vi gick helt enkelt fram till henne och frågade om vi fick ta ett kort. Hon var supertrevligt och sa "självklart". Kikki är bäst! Det gör inte så mycket att jag missade schlagerkvällen i torsdag när jag fick höra och se henne igår. Hon rev av alla hennes godingar och jag blev helt salig på dansgolvet. Förlåt Aronson och M om jag stundtals blev lite hysterisk. ;-)

Nu är den stora frågan om jag orkar gå till "Slick" ikväll eller om det blir video, pizza och smågodis istället?

Kram

Kommentarer
Postat av: Tania

Kicki är jättegullig! Jag pratade med henne på gaygalan en gång och fick en kram :)

Postat av: Aronson

Hysterisk var ordet, sa Bull.

Men det är helt okej, Honken. Du är förlåten. Du har så många andra, positiva, kvaliteter...

;-)

2006-08-05 @ 11:09:57
URL: http://www.aronson.blogspot.com
Postat av: Honken

Tania: visst är hon trevlig! Hon är bäst! :-)

Aronson: haha... tack raring!

2006-08-05 @ 13:35:30
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Pojkfroken

Ja, själv kan jag verkligen inte komma på fråga att gå på ngt Slick - ajajaj mitt lilla huvud. Jo, det var synd att vi inte sågs igår, man kan säga att jag blev uppehållen på Bysis. Fan alla bloggare verkar ju vara hej och du med varandra numera, alla flickor utom jag så att säga. Imorgon syns jag eventuellt på Defekt!

2006-08-05 @ 13:52:34
URL: http://pojkfroken.blogspot.com
Postat av: Honken

Pojkfröken: Det blir inte Slick för oss heller, utan vi bestämde oss för att gå till pride-parken idag igen. Slick blir det nog istället nästa helg. Du också? :-)

2006-08-05 @ 15:36:36
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Kön till Slick var förfärlig idag. Hundratals låtsasqueera småtjejer som såg ut att ha åkt fel från Arvikafestivalen. Med såna där plastlockar i håret och allt. Är det kul? Jag menar ni är ju ändå närmare 30! Förutom mig då som är klart överårig så såg jag inga utom just mina kompisar 26-35 som var över 25! Vi gick först till hålet i väggen nere vid Slussen, sen till Torget. Sen åkte jag hem.

2006-08-06 @ 00:37:34
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Honken

Annaa: Jaså, det var jobbig kö. Tur att vi aldrig gick dit. Det var i och för sig ganska avdankat i pride park så jag ångrade först att vi inte gick till Slick, men när jag hör om kön och alla låtsasqueera småtjejer så blev jag inte så sugen... :-/

2006-08-06 @ 01:48:53
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: herr planström

Kön var verkligen aslång till Slick, och de låtsasqueera var i majoritet. Däremot stod jag ju där och var över 25, så några andra gamlingar fanns där.. När blev stället så hajpat? Vi kom inte in, utan gick till kassa tantogården istället, där fritidsgårdskänslan var överväldigande och jobbig.

2006-08-06 @ 12:07:55
URL: http://planstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback