Favoritpinne!

Åhh, en klar Honken-favorit! Det här måste firas! Öppna champagnen och sätt på potatisen!

Kram

Kommentarer
Postat av: Aronson

Eewww. Den som är så äcklig. Jag har inte ätit fiskpinnar sen jag slutade skolan. Och jag hoppas verkligen att jag aldrig behöver göra det igen.

Men champagnen kan jag gärna ta...

;-)

Postat av: frktjatlund

Jag har en skeptisk inställning till panerad mat. Vad vill man dölja egentligen? Typisk tyskt beteende, bara det är klart misstänkt.

2006-09-04 @ 16:31:19
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Garbozita

Jag brukar servera mina fiskpinnar med klyftpotatis och lite dipp valfri,ett tips är att inte steka dom utan göra dom i ugnen på en teflonpanna supergott krispiga blir dom...Mmmmm gott! :)

2006-09-04 @ 16:33:20
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Tennis

Så länge det inte är fiskbiffar så...

2006-09-04 @ 17:54:28
URL: http://tenniscresendo.blogg.se
Postat av: Ninni

Nej fy och usch..inte fiskpinnar..jag tar ett glas skumpa tack!!

2006-09-04 @ 18:18:31
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: v

men usch, de påminner lite om den tiden man gick på dagis. då avr de ju värsta lyxmaten ! liksom äppel jucien. men nu nää.

men grattis fiskpinne Då;P

2006-09-04 @ 20:00:18
URL: http://adnav.blogg.se
Postat av: Mumin

Champagne och fiskpinnar går ju lika bra som öl och bulle:)

2006-09-04 @ 20:17:06
URL: http://www.Mumin53.blogg.se
Postat av: Helsingepuma

Fiskpinnar är som ravioli = fattigmat. Inte mycket att ha när det kommer till kritan, bara tillräckligt för att överleva... *ler*

2006-09-04 @ 20:28:20
URL: http://helsingepuma.sprayblog.se
Postat av: Honken

Aronson: haha... fiskpinnar är lovely! Självklart får du champagne! :-)

Frktjatlund: Mjo, det har du ju rätt i... som friterad mat ungefär...

Garbo: Ahh, måste prova att göra dem i ugnen...

Tennis: hahaha... åhh, fiskbiffarna verkar hemska. *mår illa*

Ninni: Klart du ska ha skumpa! :-)

V: Haha... dagismat är inte det sämsta... ;-)

Mumin: haha... precis som öl och bulle! :-)

Puman: haha... ja, fast ravioli är läskigt... :-/

2006-09-04 @ 20:51:01
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Kim M

Du fiskar säkert upp dina egna fiskpinnar.

2006-09-04 @ 20:59:00
URL: http://kiremik.blogspot.com
Postat av: Honken

Kim: hahaha... absolut!

2006-09-04 @ 21:46:54
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Sissi

Fiskpinnar är ju sagolikt! Med kokt potatis. Och nån smarrig kall sås till. Gud, så gott!

2006-09-04 @ 21:56:26
URL: http://sissi.blogg.se
Postat av: Honken

Sissi: Precis! Det är ju jättegott!

2006-09-04 @ 22:01:29
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Jag kunde förr äta fiskpinnar så länge paneringen klamrade sig fast, men när den halkade loss och blottade en torr fiskbit, då blev det för mycket..

2006-09-04 @ 22:41:14
URL: http://www.linneazerpe.blogg.se
Postat av: Anonym

Fiskpinnar i all ära, men fiskbullar då? Åhhhh... I hummersås! Fast jag föredrar dem i dillsås. De nyare varianterna i olika smaker har tyvätt inte fallit mig på läppen. När får vi se fiskpinnar med dillsmak? Eller fiskpinnar med kräftsmak? Det tror jag skulle vara en hit!

2006-09-04 @ 23:49:13
Postat av: Malin

Det var jag som skrev om fiskpinnarna. Mitt ID ville bara inte fastna:(

2006-09-04 @ 23:49:55
URL: http://tilia.blogg.se
Postat av: Honken

Linnéa: haha... ja, jag kan hålla med lite där... Ibland är ju fiskköttet lite tråkigt i färgen. :-/

Malin: Jag måste erkänna att jag aldrig har smakat fiskbullar i hela mitt liv. Måste prova tror jag... :-)

2006-09-05 @ 08:10:06
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Carin

För tidigt att bli hungrig....!! Men jag är nog lite konstig kanske.. jag vill ha fiskpinnar med hemgjort potatismos o massor av citron! MUMS! Har du testat "Crispies" förresten? Inte de smaksatta utan de "vanliga" = supergoda!

2006-09-05 @ 09:24:47
Postat av: Honken

Carin: Mmm... potatismos! Crispies är bra, men hederliga torskfiskpinnar bäst! ;-)

2006-09-05 @ 16:37:15
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback