Tomt

Åh, idag är jag helt tom. Det har låst sig helt. Blogglåst sig liksom. Jag tror att jag tar en bloggfri helg och förhoppningsvis så kommer inspirationen tillbaka i nästa vecka.

Ha en fin helg!

Kram

Flytt

Jag tycker att det är så roligt att mitt jobb ska flytta till samma hus som Tennis bor i. Hoppas att det blir många gemensamma luncher.

Jag vet inte vad som har hänt men helt plötsligt har jag världens sockersug. Varje kväll blir jag galen om jag inte får godis. Usch, måste verkligen ta mig i kragen. Jeansen satt som korvskinn idag. Hjälp!

Kram

Perfekt morgon önskas

Åh, ibland när man vaknar så känner man att något är fel. Till och med innan man öppnat ögonen. Så var det idag. Jag kände direkt att jag hade försovit mig utan att behöva titta på klockan.

Jag måste också börja bestämma vilka kläder jag ska ha på mig till jobbet redan kvällen innan. Det är ju så tröttsamt att stå där och ta av och ta på. Så tycker man att alla kläder är fula och man blir på uselt humör. Jag orkar inte hålla på så! Helst inte när man redan är hyperstressad för att man sovit för länge. Imorgon ska jag ha en perfekt morgon!

Kram

Löss

"Efter skolstarten, så blir du av med lössen - steg för steg" stod det på en av gratistidningarnas löpsedlar idag. Vaddå är det så vanligt med löss idag? Det trodde faktiskt inte jag. Herregud det börjar kila på mig trots att jag inte går i skolan.

Vad kallt det var idag förresten. Jag fick ha jacka på mig för första gången på länge. Det kändes trångt och obekvämt. Jag vill bo i ett land där man inte behöver pälsa på sig så mycket kläder!

Kram 

Fel

Snacka om att vara trött när jag gick upp i morse. Släpade mig till duschen och blev stående där alldeles för länge. M började trampa otåligt utanför och jag blev stressad. Råkade tvåla in hela mig med hårschampo. Tog fel liksom. Nu kommer jag säkert få utslag på hela kroppen. Åh, jag känner att det här kommer bli en sån där dag när allt går fel...

Kram 

Skjorta

Gud, varför ska det vara så svårt att sova länge?

Igår var det ordentligt party. Lino firade fem år och Honkenponken hade skjorta på sig dagen till ära. Det händer nämligen inte så ofta. Att jag har skjorta alltså. Men igår kändes det rätt.

Nu måste jag försöka bota min baksmälla. Någon som har ett bra husmorstips hur man gör detta?

Kram

Höst

Hjälp, efter att ha tittat på vädret på Rapport igår så verkar det som att det är sista sommardagen idag. Imorgon, men framförallt på måndag ska det ju bli askallt. Jag vet inte om jag är redo för hösten. Lite panik känner jag. För att bli gladare så blir det rejält party ikväll. Jag ska också springa iväg och hämta en massa nya kalsonger som jag köpt från International Jock. Alltid spännande!

Åh, nu dansar M runt och är på jättebra humör. Måtte det smitta av sig!

Kram

Ont som fan

Gud vad jobbigt det är när man vaknar med världens huvudvärk. Man vet liksom att man inte kommer bli av med den på hela dagen. Usch! Jag ska sitta med dörren stängd till mitt rum och se sur ut tills jag får gå hem.

Trevlig helg!

Kram

Ond

På väg hem från en fika med underbara FruHatt igår så växte stora horn ut i min panna och jag blev riktigt elak. Typ två rader framför mig på bussen satt en mamma med sitt lilla barn. De skulle gå av vid Slussen precis som jag och när vi närmade oss så sa mamman att barnet kunde plinga. Barnet tvekade och jag blev sur och stressad och tryckte jag på stoppknappen istället. Barnet så lite besviket ut och mamman blängde runt. Jag tittade i taket och låtsades som ingenting. Är jag en hemsk människa?

Kram

Trög

Usch, jag måste avslöja en sak. Nu är det bevisat att jag har typ 12 i iq. Ni vet det där djuret som finns på Fjällrävens kläder. Jag har tills idag trott att det är var en katt (det ser ju precis ut som en sån där katt som man ritade när man var liten). Förut trillade dock polletten ner och jag fattade att det är en fjällräv som var avbildad. Visst är jag smart?

Nu ska jag hjälpa min tröga hjärna på traven med lite äckligt myndighetskaffe. 

Kram

Blä-dag

Tisdagar måste ju vara de mest meningslösa dagarna. Långt till helg och jobbigt att vakna på morgonen. Jag tycker faktiskt det är skillnad att vakna en tisdagmorgon mot övriga mornar. Måndagen är ju något av en chock så då hinner man nästan inte reagera, onsdag börjar en liten låga av hopp att tändas och sen går det ju ganska lätt torsdag och fredag. Nä, tisdagar är svåra dagar.

Kram

Oro

Hurra! Snart blir det lite mer semester. Även om det bara är några dagar. M och jag ska åka till Spanien och hälsa på hans ena syster som bor där. Det enda tråkiga, som jag kom på igårkväll när jag skulle sova, är att vi åker hem den 11 september. Jag vet att det är larvigt, men jag är ju lite flygrädd och det blir ju inte bättre att välja ett sådant datum. Åh, alltid är det något som man ska oroa sig för...

Kram

Intensivkurs

Igår gick jag förbi en garnaffär här ute på gatan. Det satt en lapp i fönsret att de skulle anordna stick-kafé nästa helg. Det låter ju supertrevligt. Jag skulle jättegärna vilja gå dit. Måste lära mig sticka fort som fan...

 Vad härligt det var att träffa min kära mor igår. Det går alldeles för länge mellan gångerna. Vi sprang runt i affärerna på Götgatan, drack kaffe på Mosebacke torg och kollade på utsikten från Fjällgatan. Jättemysigt!

Idag känner jag för att ta en riktig långpromenad i det vackra vädret. Men visst känns det som det är höst i luften? Hjälp!

Kram

tårtnervös

Hur kan man ställa tillbaka en tom islåda (eller vad heter det?) i frysen efter att man länsat den på isbitar? Det var en fråga som jag ställde till M igår. Något som gjorde mig enormt irriterad. Hur gott är det att dricka ljummen drink liksom? Jaja, nu får jag försöka släppa det och koncentrera mig på tårtan som jag ska baka till min kära mor istället. Är lite rädd att jag tagit mig vatten över huvudet...

Kram

Deltid

Idag är jag så trött. Känner mig som en urvriden disktrasa. Det kan inte vara nyttigt att jobba. Måste undersöka möjligheterna att arbeta deltid. Tänk vad underbart det skulle vara med en extra ledig dag per vecka!

Imorgon kommer min mor på besök. Ser fram emot att träffa henne. Vad ska ni göra i helgen?

Kram

Svårt

Svårast just nu:
1. Slå in paket. Herregud, jag tror att jag stod en halvtimma och försökte slå in ett sällskapsspel igår på BR leksaker. Till slut tog mitt tålamod slut och jag gick hem med ett oinslaget paket och beklagade mig inför M som slog in paketet i ett nafs.
2. Vädret. Hur mycket kläder ska man ha på sig på mornarna? Jacka eller inte jacka?
3. Mitt
honungsprojekt.

Kram

Projekt

Jag har ett nytt projekt på gång. Jag ska lära mig att äta honung. Jag tycker att det ser fantastiskt gott ut, men när jag provsmakar så blir jag lika besviken varje gång. Det smakar ju bedrövligt. Men jag har gett mig fan på att lära mig tycka om det. När jag åt kött hade jag ett liknande projekt att försöka lära mig äta leverpastej, men det lade jag ner efter ett tag. Den här gången ska jag lyckas! 

Kram

Baksmärta

Åh, vilken natt. Vaknade med världens kramp i ena skinkan. Vilken smärta! Så ont har jag nog aldrig haft. Jag vrålar rakt ut och M flyger upp i taket. Jag måste stretcha tänker jag, men hur stretchar man rumpan? Det hela slutar med att jag kravlar runt på golvet i typ en kvart. Herregud, vilken pärs. Hade ni en lugn natt?

Kram

Förvirring

Idag var jag visst lite snurrig när jag skulle åka till jobbet. Visade SL-kortet för tidningsutdelarna utanför tunnelbanestationen. Tror ni att jag behöver söka hjälp för min förvirring?

Kram


Carl-Jan

Gud vad söt Carl-Jan är. Han verkar ju så snäll också. Mera Carl-Jan i tv!

60519-29

Kram

I Will Survive

Helg! Tjohoo! Första arbetsveckan avklarad efter semestern. Jag överlevde även om det läskiga automatkaffet höll på att ta livet av mig. Det har verkligen tagit hela veckan att vänja sig vid det igen. Finns det egentligen några kaffeautomater som gör gott kaffe?

Igårkväll var M och jag på middag hos underbara
chill out. Alltid lika roligt att ses. God mat, goda skratt och bra prat. Vips så var klockan två och mintlikören från Bulgarien hade gått åt som smör i solsken. Det är nästan så att man har lite huvudvärk idag. Fast lite sol på en klippa gör nog susen mot baksmällan.

Kram

Mobbad gängare

Är inte alla cyklister ovanligt aggressiva mot oss fotgängare (underbart ord förresten) den här sommaren? Nu är jag ju visserligen en pensionär till sinnet men de kör ju som galningar och använder ringklockan oavbrutet. Igår höll jag på att få panik när jag typ blev omringad av cyklister som suckade, ringklockade och såg allmänt bistra ut. En hade till och med mord i blicken. Undrar varför de är så stressade och arga? Är de på väg till BB för att vara med om sin första förlossning? Har de glömt strykjärnet på hemma? Fick de diarré och är på väg till apoteket för att köpa imodium? Hmm... ja, jag vet faktiskt inte.

Kram


Tips

På tunnelbanan igår såg jag augustitips från Södra teatern. Bland annat rekommenderade de "organisk elektronika i sufisk tradition" i slutet av månaden. Vad betyder det? Blir ni lockade att gå dit? Det blir nog inte jag.

Kram

Stöt

Åh, vad trött jag blir. Min morgondusch är liksom helig. Inget får störa mig för då blir jag på dåligt humör. Jag måste få vara i fred duscha så länge jag vill. M springer dock gärna ut och in ur badrummet när jag duschar. Det är helt ok, men det är skitjobbigt att han hela tiden spolar vatten i handfatet eftersom vattnet i duschen blir skållhett. Jag vrålar och M slutar. Efter någon minut är han dock där igen och pillar på kranen. Jag funderar på att fixa någon anordning så att han får en liten elektrisk stöt varje gång han närmar sig handfatet. Någon som har lite elektrikerblod i sig och kan hjälpa mig?

Kram

Paris Hilton-hund

Sådär ja, idag känns det lite bättre att jobba. Gårdagen var bedrövlig! För att bli på bättre humör sprang M och jag till Mälarpaviljongen direkt efter jobbet för att återfå lite av semesterkänslan. Det lyckades riktigt bra och efter en liten stund så var vi glada och avslappnade igen. Brevid oss satt två tjejer med en sån där liten Paris Hilton-hund. Den kröp hela tiden upp i mitt knä och lade sig där. Så himla söt! Jag också ha en sån!

Ikväll ska M och jag ha picknick på tu man hand. Längtar!

Kram

Gnäll

Hurra! På sommarens finaste dag börjar Honkenponken jobba igen. Kontoret var fulare än någonsin och jag mådde illa när jag stegade in där. Längtar bara ut! Är på ett bedrövligt humör idag, usch! Ska bespara er mitt gnäll så jag sätter punkt nu.

Kram

Som ett äpple

Igår på Lino var det någon som sa att min rumpa såg ut som ett äpple. Hur ska man tolka det? Är det bra eller dåligt? Mest dåligt va? Trist!

Kram

Världens sämsta hångel?

Vi kunde oss inte riktigt hålla oss ifrån prideparken igår trots att vi var galet trötta. När regnet hade slutat så gick vi dit en sväng. Väl inne i parken så gick jag förbi RFSL's tält och där jobbade en tjej som jag råkade hångla med någongång typ på högstadiet. Herregud, det måste ju ha varit tidernas sämsta hångel eftersom båda blev homosexuella efteråt.

Nu ska jag börja fixa brunch här och sen blir det paraden.

Kram


Kaukasus

Nu är den här, dagen som jag fasat för så länge. Sista semesterdagen. Nu är det bara en sketen helg och sen ska man jobba igen. Jag tror jag måste rymma!

Idag blir det lite av en vilodag från prajdandet tror jag. Det var en hård dag igår. Det hela började med vinlunch och sen bara fortsatte det hela eftermiddagen och kvällen.

Nehe, nu måste jag surfa runt lite och försöka hitta ett trevligt ställe dit man kan rymma. Kanske Kaukasus, Julön eller New Dehli... vad tror ni?

Kram

Härligt ord

Ånyo är väl ett härligt ord? Det måste jag börja använda mer!

Och idag fortsätter prajdandet. Gårdagens aktiviteter kan sammanfattas såhär: Mälarpaviljongen, drinkar, hemkört, prideparken, mentholcigaretter, BWO, tjattrande, vinglig promenad hem...

Kram 

Kotförskjutning

Åh, första augusti. Är det inte lite ångest? Liksom början på slutet. Snart är det höst. En bra ångestdämpare var dock att sitta på Mälarpaviljongen igår från klockan halv fyra på eftermiddagen till de stängde vid midnatt. Jag är helt stel i ryggen idag. Pinsamt att behöva gå till en sjukgymnast och förklara att man fått en kotförskjutning av att sitta på en uteservering och pimpla vin i för många timmar.

Nu ska jag laga en frukost som är snäll mot M's lilla mage.

Kram