Tack för mig

Nedtrappningsperioden som jag behövde var visst kortare än jag trodde. Jag slutar helt enkelt blogga idag. Vi får se om jag återkommer någongång längre fram. Tack alla fina läsare.

Kram

Nu är det slut!

Jag tror att jag har bestämt mig. Jag kommer sluta blogga. Tror dock att jag behöver en kort nedtrappningsperiod. Senast vid årsskiftet får det vara slut. Det ska ju vara roligt att blogga, det tycker inte jag det har varit den senaste tiden. Jag kommer dock fortsätta läsa alla era härliga bloggar, vill bara inte skriva själv.

Ha en fin torsdag!

Kram

Gäsp!

Gäsp! Vaknade klockan fem i morse och kunde inte somna om. Vet inte om det beror på att jag är stressad över jobbet eller om det är sviter efter ett trååååkigt tv-program om berg-och dalbanor som M tvingade mig att titta på igårkväll.

Kram

Knarr

Är det någon som har något tips hur man gör för att bli av med knarrande skor? Det känns som jag får onda ögat när jag knallar omkring här i vårt tysta kontorlandskap. Kanske får ta och köpa ett par sockiplast...

Kram

Rapport från helgen

Nu har vi vinkat adjö till australiensarna. Det var en bra helg. Julmarknad i Gamla stan, vin och trevliga middagar. De var dock något förskräckta över att det blev mörkt klockan tre på eftermiddagen... och vem blir inte det förresten?

Vet ni vad jag gjorde igår? På väg till gamla stan var jag tvungen att slinka in på stadsmuséet för att kissa. Mitt i all stress för att inte kissa på mig råkade jag tappa min ena vante i toan. Jag är så klantig! Blir så trött! Så nu måste jag köpa nya vantar IGEN. Grr...

Kram

Oh crappy day

Pust och stön. Ingen bra dag idag. Allt verkar gå snett och jag har bara varit några minuter på jobbet. Det kommer bli en tung dag. Tur att det snart är helg!

Kram 

Meny

Jag håller på att planera svensk middag för våra australiensare som kommer på besök på lördag. Det blir kräftor, snaps och västerbottenostpaj tror jag. Det svåra är bara vad man ska ha som dessert. Kan inte komma på något alls som skulle passa. Någon som har något tips?

Kram 

Fruktparad

Att jag aldrig lär mig. Varje gång jag handlar och lägger frukt och grönsaker i såna där prassliga och genomskinliga påsar så knyter jag en halvslarvig knut. Nästan varje gång på rullbandet i kassan så rullar clementiner, avokado och andra saker runt fritt och skapar en himla oordning. Så tröttsamt. Jag borde väl kunna knyta dubbla knutar. Nu får det bli skärpning!

Kram

Misslyckande

Jag hade som mål att alla julklappar skulle vara färdigköpta före den sista november. Det gick visst inte. Har fortfarande inte köpt något till M och har fått absolut idétorka. Vet verkligen inte alls vad jag ska köpa. Undrar om han skulle bli glad för en chokladask... haha...

Kram


Down Under

Helgerna går visst bara snabbare och snabbare. Vi lyckades sätta upp rullgardinen utan att göra slut. Fantastiskt. Det blev lite tjafs precis i början men sen tog vi oss i kragen och tog tio djupa andetag.

Nästa helg får vi besök från Australien. Jag önskar att det kunde komma några centimeter snö, men det är nog att begära för mycket. Det blir spännande att se hur de kommer reagera på mörkret. De har varit i Sverige på sommaren en gång och tyckte att det var fantastiskt. Undrar om de tycker likadant nu?  

Kram