Sjuk i huvudet

Sådär ja, nu har man åkt på någon bacill. Snuvig, ont i halsen och öronen. Är det inte bara barn som får öroninflammation? Nåväl, jag är överlycklig så länge jag slipper vinterkräksjukan. 

Ha en fin dag!

Kram

Halt

Det är inte bara tågen som drabbas av lövhalka när det är blött ute. Honkenponken sladdade omkring ordentligt på vägen till jobbet. Livsfarligt! Jag får nog skaffa broddar till skorna.

Kram

Ätstörning

Igår bakade jag världens godaste kanelkaka. Nu är klockan 8.20 och jag längtar redan tills jag får gå hem och äta upp det som blev över. Ätstörning, vad då jag??

Kram

Plåga

Vilken svår dag! Har inte haft tillgång till internet på jobbet under hela dagen. Snacka om att tiden gick långsamt.

Nu är det iallafall helg och jag ska ha bloggledigt. Hörs nästa vecka!

Kram

Rysning

Förra helgen var vi på Ikea. Där var allt julpynt framme och jag tyckte att julmusik spelades i högtalarna (iallafall en låt). M blev jätteglad och köpte julklappspapper. Jag rös...

Kram

Hyfs

Det är underbart att kunna promenera till jobbet. Dessvärre var det mindre trevligt idag när två personer inom en sträcka av hundra meter hostade mig rakt i ansiktet. Har folk ingen hyfs?

Kram

Grått

Jag har blivit gråhårig över en natt. I morse upptäckte jag flera gråa hår i luggen. Kanske är lika bra att raka av sig rubbet?

Kram

Outvilad

Jag har nog aldrig känt mig så outvilad (säger man så?) efter en helg! Men men, det är bara att bita ihop.

Kram

Aitutaki

Idag för ett år sedan hängde jag på underbara Cooköarna:Varför bor man här?

Kram 


Storpack

Usch vad jobbigt det är att vakna med huvudvärk. Då vet man att det kommer sitta i hela dagen. Lika bra att gå till Apoteket och köpa ett storpack med Treo direkt.

Kram

Omöjligt byte

Att byta lampa i ugnen måste ju vara bland det svåraste som finns. Nu har jag i och för sig inte försökt byta lampan ännu, men jag har redan bestämt att det är omöjligt! Finns det ingen hjälp att få? Vore ju trevligt om en ugnslampe-bytar-hunk kom hem och fixade det.

Snart helg. Underbart!

Kram

Bad

Nu ska jag på yasuragi med jobbet. Ser inte riktigt fram emot att bada tillsammans med kollegorna. Jag vill inte visa upp mig halvnaken för dem, jag vill inte se dem halvnakna och de vill inte se mig halvnaken heller. Jobbigt!


Kram


Tömning

Gud vad irriterande när man samlat ihop allt tomglas och knallat iväg till återvinningsstationen och så är den där gröna grejen där man ska lägga flaskorna överfull. Jag ställde min påse brevid, men det känns ju inte helt bra. Hur sällan töms de egentligen?

Kram 

Snurr

Åh, vad spännande att jobbet har flyttat. Nya fräscha lokaler och granne med Tennis är man också. Liiite svårt var det att hitta hit i morse. Snurrade runt några varv innan jag till slut hittade min lilla plats. Det finns till och med gott kaffe här. Jag är chockad!

Kram

Svensson

Tillbaka i stan efter en helg hos föräldrarna. Under mitt besök kom jag på att min far är precis som Gustav i Svensson Svensson. Tur att man bara var där i ett par dagar!

Har ni haft en bra helg raringar?

Kram

Vinter

Fy vad kallt! Vill börja använda vinterjacka, men känns det inte lite tidigt? Jag kommer aldrig ihåg när det är "normalt" att börja med sånt.

I helgen blir det Motala och ett besök hos päronen. Vi hörs efter helgen med andra ord.

Kram

Alert

Vad trött jag blir på mig själv. jag är så disträ. Idag hoppade jag av tunnelbanan en station för tidigt när jag var på väg till jobbet. Jag måste skärpa till mig... bli lite mer alert liksom.

Kram

Levande ljus... pfff...

Lukten av utblåsta stearinljus är verkligen äcklig. Igår hade jag gjort lite mysigt hemma och tänt ljus bland annat i sovrumsfönstret. När jag skulle lägga mig blåste jag ut ljusen... såklart. Dessvärre kunde jag inte somna på grund av den otäcka lukten. Jag mådde illa. Det slutade med att jag fick lägga mig i soffan i vardagsrummet istället. Inte så bra sömn, liiiite trött idag.

Kram

Gå på gatan

Dumt att glömma matlådan hemma. Hur ska jag nu få tag i lunch? Mitt bankomatkort är ju paj och jag har inga kontanter. Det blir att späka sig eller så får jag gå ut på gatan och försöka tigga ihop några kronor...

Kram

Kort-bekymmer

Så tröttsamt att mitt bankomatkort har avmagnetiserats. Har provat det i varenda bankomat och butik på Södermalm och samma resultat varje gång: "kortet kan inte läsas". Jaha, nu är det bara för M att öppna plånboken tills mitt nya kort dimper ner i brevlådan. 

Kram

Sparris

Jag måste avslöja en sak. Jag älskar sparris på burk. Funkar jättebra som snacks framför tvn. Det är ju bara att öppna en burk och hugga in. Nästan lika gott som choklad.

Kram

Småkakor

Kanelbullens dag i all ära, men tycker inte ni att det vore trevligt med småkakans dag? Tänk vad mysigt med kafferep och sju sorters kakor.

Kram

Titta

Igår betedde jag mig verkligen som en pensionär. Jag stod och väntade vid en busshållplats när en byta-reklamen-i-busskuren-man kom förbi och skulle göra sitt jobb. Jag följde noga varje rörelse han gjorde och tyckte att det var jättespännande att få se hur man gör. Jag undrar om jag ska löpa linan ut och bli som de där äldre männen som står och tittar på vägarbeten eller när grannen fäller ett träd?

Kram  

Samtalsämnen

Igår var jag med om värsta fikan på jobbet. Mina två hatämnen diskuterades. Det började med fotboll. Lag och derbyn hit och dit. Fick också min favoritfråga: "vilket lag håller du på?" Jag håller inte på något svarade jag och då blir folk helt förvånade. Måste man hålla på något lag? Kanske borde man ljuga och säga att man har ett favoritlag, men jag vågar inte för jag kan inte skilja på hockeylag och fotbollslag så jag skulle säkert bara säga fel. Det andra ämnet som diskuterades var bilar, men då fick jag nog och gick. Idag hoppar jag nog fikan.


Kram


Salig blandning

Häromdagen såg jag en tv-reklam där de blandat keso med typ fil eller yoghurt. Skumt tyckte jag, men så provade jag att göra en sån blandning i morse och jag måste säga att det var inte dumt alls. En bra födelsedagsfrukost helt enkelt.

Kram

Aldrig mer

Nu har jag gått min sista söndagspromenad! Inte nog med att jobbångesten smyger sig på när man är ute och travar runt utan igår fick jag också en kastanj i huvudet samt trampade i hundbajs. Usch!

Kram