Fullkorn
Ett litet tips bara. Köp aldrig fullkornsvåfflor! De smakar bedrövligt! Överhuvudtaget tycker jag att fullkornsprodukterna har gjort sitt. Bort med dem från butikshyllorna!
Kram
Att vara onyttig är liksom våfflans signum, det är som fullkorns-wienerbröd, fortfarande 40% fett och 50% socker, men nu spår med av fibrer...
men fullkornspasta är det inget fel på tycker jag
Ja, jag är så trött på fullkorn i allt.BORT!!
Hahaha. Det kommer alltid en motreaktion till allt. Nä, jag kör med fullkorn ett tag till. Kanske inte när det gäller just våfflor dock.
Köpte såna där Burritosbröd m fullkorn till tacosen tvi vale vad det smakade illa!
Fullkorn i all ära men nån måtta får det allt va!
ta tex fiskpinnar m fullkorn! skojar dom eller...??
Ok för fullkornsbrod..sen får det fan vara nog
Åh, så fullkorn är passé? Skall genast slänga allt jag har ; )
Åh, jag är helsåld på allt med fullkorn! Färsk pasta med fulkorn (inte torrpasta), tortillas med fulkorn, våfflor med fullkorn och hemgjord pizza med fullkornsdeg (vetemjöl med fullkorn eller en gnutta grahamsmjöl i)! Smaskens säger jag:)
Fast det känns ju lite konstigt när man skriver "Vitt bröd nu med fullkorn! Nu med 6,5% fibrer!" Det är ju egentligen jävligt lite om man tänker efter... Så vad är vitsen? Jo att det ska låta bättre.
Trevlig helg!
Ponte: Japp, våfflor ska vara onyttiga.
Agnes: Mja... jag gillar't inte riktigt. :-)
Tania: haha... ja, jag också! Riktigt trött!
Kim-darling: Ja, undvik våfflorna för allt i världen!
Garbo: Vaddå... fikspinnar med fullkorn???
Tennis: Haha... ja men börjar det inte bli lite passé?
Malin: Ja, det där vita nyttiga brödet ahr jag inte heller förstått mig på. :-)
Håller med, bort mä't bara!
Cicci: Usch ja. Det är riktigt träligt!
Honken kolla i frysdisken nästa gång så får du se!
Dom e väl panerade i fullkorn kan jag tro för inte matar dom fisken med fullkorn heller ;)))
Garbo: Aha, det ska jag kolla... :-)
hey pete, great website, thanks so much for all your hard work on building and maintaining the wimpole therapeutics site. also thank you for your contribution to the clinic s magazine. keep up the good work.