Rapport!

Jaha, då var man hemma i Sverige igen då. Veckan i Frankrike har varit super! Det började riktigt bra med att vi blev uppgraderade till business class på flyget så vi fick en massa trevliga viner, god mat, praliner mm. Första kvällen avslutades på en restuarang där vi skulle äta middag och beställa in mat från en meny som endast fanns på franska. Detta medförde att vi inte visste vad vi beställde in för mat. Som en följd av detta tillbringade Honken hela första natten på toaletten i sällskap med en härlig matförgiftning.

Resten av veckan åkte vi på utflykter till Monaco, San Remo, Saint Tropez och Saint Maxime när vi inte hängde på uteserveringarna i Nice. I Saint Maxime försökte vi hitta Kungafamiljens hus, men vi vet inte riktigt om vi hittade det. Vi såg tyvärr inte röken av kungafamiljen. Jag är ledsen Tennis Cresendo, men vi såg inte några andra kändisar heller, trots att det ryktades om att Peter Harrysson var på Rivieran... ;-)
 
Jag vågar inte väga mig efter veckan, men det känns som att jag har fläskat på mig efter alla ostar, viner och flottig mat. Vi får se om jag vågar i morgon. Nu måste jag vattna blommorna, de ser väldigt ledsna ut...

Kram

Kommentarer
Postat av: Tennis Cresendo

hahaha.. attans!.. Men bra att det blev en rolig semester iaf!.. Själv så tycker jag alltid att det så är overkligt när man ser kändisar på riktigt, dom ser ju aldirg ut som man hade tänkt sig!. Alla är mycket kortare!.

Postat av: Honken

Tennis Cresendo: Lite besviken blir man ju när man inte såg någon kändis alls... ;-) Men men, jag får väl ge mig ut på Stockholms gator och se om jag kan få syn på någon...

2006-04-16 @ 00:17:03
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Garbozita

Välkommen hem igen,det enda som ändrats är väl att solen kommit fram och snöfläckarna är äntligen borta =)krokus snödroppar o tussilago kikar fram!

Undantaget din magsjuka så tycks det som ni haft det uuuuunderbart!

2006-04-16 @ 08:58:07
URL: http://garbozita.sprayblog.se/
Postat av: Anders

Välkommen tillbaka! Det har varit en tråkig vecka utan dig....

2006-04-16 @ 10:39:52
Postat av: Honken

Garbo: Tack! Det var underbart at upptäcka att all snö var borta när vi kom hem. De hade till och med sopat gatan! Lovely!

Anders: Tack! :-) Jag har saknat er!!!

2006-04-16 @ 11:43:18
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Tania

Välkommen hem !

2006-04-16 @ 12:29:26
URL: http://FruHattUnderJorden.blogg.se
Postat av: Honken

Tania: Tack så mycket! Lite skönt att vara hemma ändå, men jag saknar alla goda ostar!

2006-04-16 @ 12:54:34
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Flabban

Sådär ja. Nu är världen sig lik igen. Välkommen hem! Hur gick det med slemklumparna?

2006-04-17 @ 00:27:06
URL: http://flabban.blogg.se
Postat av: Honken

Flabban: Tack! Uschaan, slemklumparna fick vara...

2006-04-17 @ 10:34:37
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback