Cykel-hyfs!

Puh, nu har man precis kommit hem från ytterligare en föreläsning i min tråk-kurs. Det är bara att bita ihop. Min mijlökurs som jag också hade tänkt att läsa har blivit inställd på grund av för få sökande... vad gör jag nu? Måste ju få ihop 20 poäng den här terminen!?! Bajs också...

Jag måste ju också berätta om en läskig sak som hände på vägen hem från tunnelbanan. Längs med trottoaren går en cykelbana och när jag kommer knallades på trottoaren kör en cykel förbi mig. Precis när han passerar mig så gör han en bondsnytning (heter det så?). Först och främst så blev jag rädd av det höga fräsljudet och sedan plaskade det till två centimeter från mina fötter där snytet hamnade. Jag höll på att kräkas rakt ut... Varför gjorde han så? Borde han inte ha kollat så att kusten var klar och inga människor var i närheten innan han gjorde sin snytning? Blä!!!

coach-skräck

Är det någon mer som är rädd för coachen i ”Du är vad du äter” som visas på TV3? Kan inte riktigt förklara varför jag känner som jag gör...

Kram!


Smärta!

Förmiddagen har bestått av trist föreläsning. Huvudet värker så mycket så jag funderar på att gå till apoteket och köpa de där migräntabletterna som finns att köpa receptfritt (tack för tipset Fru Hatt!). Några migräntabletter, ett bad och lite Rigmor Gustafsson på låg volym borde göra att jag snart känner mig bättre. Jag tror inte bara att det var föreläsningen som framkallade huvudvärken utan också Lyckochansen på TV 3. Herregud vad de tjatar på detta program... Programledarna är ju så löjliga också. Jag vet att det är valfritt att titta på det, men något gör ändå att jag försöker gissa på orden och lyssnar på det eviga tjatet. Jag har inte ringt in ännu, men det är väl bara en tidsfråga... Tur att Oprah är nu, det är kvalitet...  ;-)

Bulle på burk

I serien om skumma varor som man kan hitta i matbutiken har vi idag kommit fram till köttbullar och gräddsås... i konservburk. Köttbullar är ju gott och gräddsås är ju verkligen gott, men hopblandat i en konserv som förvaras i rumstemperatur... hmmm... det kan aldrig vara bra. Mina matförgiftningsklockor ringer för fullt (jag vet att det egentligen inte är någon fara eftersom det är en helkonserv, men ändå...), för att inte tala om vad mina ”äckliga köttprodukter”-varningsklockor gör! Jag kan bara tänka mig hur konsistensen på köttbullarna...


60519-5
Har ni provat denna konserv?

Topphund

Alltså jag måste bara fråga... Är det någon som har sett "Top Dog" någongång? Jag såg precis en trailer för kvällens program och det verkade sjukt dåligt...

Radiokille

Jag är precis hemkommen efter att ha blivit intervjuad av radion, coolt va? Dessvärre är det kanske inte så mycket att skryta med. För det första var det radio Roslagen (lokalradio) som intervjuade och för det andra var det för ett projektarbete om Norrtälje stadskärna som vi gjorde i förra kursen. Hur som helst så räckte det för att jag skulle bli apnervös och få rethosta precis innan jag blev intervjuad. Det gick iallafall bra och det var roligt att sitta där med stora lurar och mikrofon.

Mediakramar

puh!

Rotade igenom posten på dörrmattan och såg att jag hade fått min deklaration. Slet nervöst upp den tunna plasten och fick se att jag inte behövde betala restskatt. Jag fick till och med några kronor tillbaka. Tjohoo!!! Det väger upp de fortkörningsböter som vi fixade igår...

Kramar till Skatteverket (och till er andra också) :-)

Gäsp!

Idag har det varit tvättstugan sedan kl. 7. Jag är trött nu, skulle behöva gå och lägga mig. En helg hos föräldrarna tar en del energi... nävars. Det var mysigt att vara hemma och träffa dem och hunden såklart.

Resten av dagen ska jag grotta ner mig i mina gamla matteböcker för att se om det kan göra den fempoängare (samhällsplanering och trafikteknik) som jag läser nu lite lättare. Någon som är avundssjuk? ;-)

Mjuka sköljmedelskramar

Tillbaka!

Hallå!

Ja, nu är man tillbaka i stan efter en helg i Motala. Helgen har mest bestått av att planera mina föräldrars nya kök med millimeterpapper, skalstock och mängder av suddgummi... Vi har slitit vårt hår och morrat åt varandra emellanåt, men i det stora hela har det förlöpt väl. Vi hann också med ett besök hos min syster i Linköping innan vi satte oss i golfen och åkte tillbaka till Stockholm. Det var en spännande bilresa ska ni veta... Martin körde och vi åkte givetvis fast för fortkörning på E4:an strax före Nyköping. Han körde i 128 km/h och blev 1200 kr fattigare... bajs också!

Fattiga kramar!

Östergötland!

Imorgon är det föreläsning och sedan drar vi till mina päron i Motala över helgen. Vad ska ni göra i helgen? Ha det så bra så hörs vi på söndag kväll.

Kramar!

Bläääää...eller?

Såg en vara när jag handlade som inte verkade så rolig alls... böcklingpastej!!! Är det gott? När ska man använda det? På frukostmackan, eller?

60519-3

Inte-hungrig-längre-kramar

Spa

Vad trist det är när man tittar sig i spegeln på morgonen och märker att man ser så himla sliten ut. Jag började skratta åt mig själv och mina mörka ringar runt ögonen i morse (tur att man inte började gråta)...  Vill åka på Spa...eller åtminstone sova ordentligt på nätterna...

Slitna kramar

Dement eller?

Jag börjar bli lite orolig för mig själv och de konstiga saker som jag gör (eller inte gör)... Igår gick jag förbi en bank för att jag skulle sätta in pengar till en person som jag köpt en massa Aloe Vera-produkter av. Jag fyllde i en sån där blankett för insättning och sedan satte jag mig och väntade. Sju tusen år senare var det min tur och jag gick fram till kassan. Expediten tog blanketten och började knappa. Sedan sa hon: ja, då var det pengarna också. Va, svarade jag. Jo, du skulle ju sätta in fem hundra kronor, svarade hon. Shit, sa jag. Givetvis hade jag glömt att ta ut de fem hundra kronor som jag skulle sätta in (jag har en annan bank så det gick inte att föra över pengar från mitt konto direkt till mottagaren). Smart Henrik!!! Visst är jag duktig? Och förvirrad... Hur som helst så var det bara att lomma iväg till en bankomat och ta ut fem hundra kronor och sedan gå tillbaka till banken och ta en ny nummerlapp och vänta sju tusen år till... När det blev min tur igen, så kom jag givetvis till samma expedit som förra gången och fick skämmas som en hund.

Det var visserligen ett tag sedan jag var på en bank, men jag kan nog inte skylla min förvirring på att jag skulle ha glömt hur man gör ett bankärende... Suck...blir så trött på mig själv. Varför kan ingenting vara enkelt?

Förvirrade kramar


Svulla

Ikväll är Martin ute på krogen och jag festade till det och köpte en semla...

Svulliga kramar

Smart Honken!

Eftersom jag är lat så kom jag på att istället för att raka mig "här och där" så kunde jag göra det lätt för mig och använda hårborttagningsmedel. Jäklar vilket drag det är i Weet. Resultatet blev nästan för bra, typ nästan frätskador. Efteråt läste jag på förpackningen (självklart läser jag på förpackningen efter att jag har använt produkten) och där står det att man inte ska använda det på vissa valda delar av kroppen... Jaja, det är smällar man får ta... Om ett par dagar är jag nog fit for fight igen ;-)


Spärr...

Jag undrar hur jag har legat och sovit i natt. Har nämligen världens nackspärr. Jag kan vrida huvudet åt höger men absolut inte åt vänster... Jag behöver Treo, eller knark!!!

Kom och bo hos mig!

Kom och bo hos mig!

Är den inte söööööt, så säg!

Martha eller Ellen?

Hmmm...vad ska man kolla på. Martha Stewart eller Ellen DeGeneres, deras talk shows går visst samtidigt på tv. Jag väljer nog Ellen, hon är ju cool, trots att själva programmet verkar lite löjligt. Martha show är om möjligt ännu mer amerikanskt och larvigt. Vem väljer ni? Martha eller Ellen? Tyra Banks är ju ändå i en klass för sig så hon får inte vara med här...

Tv-kramar

Miljö och lathet

Parallellt med den pisstråkiga bajs-matte-samhällsplanerings-trafikkursen som jag läser nu måste jag läsa en kurs till. Jag har sökt två stycken miljökurser och måste nu välja en av dem... En börjar imorgon och en börjar den första veckan i april. Jag hade gentligen tänkt att läsa den kursen som börjar imorgon, men nu har jag nog ändrat mig. Kollade in schemat och såg att det var en massa övningar i tråkiga dataprogram och 1250 olika projektuppgifter som skulle göras. Jag fick rysningar och blev illamående över projektuppgifterna och bestämde mig snabbt för att välja den andra miljökursen. Där är det bara ett projektarbete som behöver göras. Är jag lat eller? Väljer kurser utifrån hur många projektarbeten som ingår i kursen, istället för om ämnet är intressant eller ej.

Lata kramar


Fikatips!

Jag fortsätter på fika-temat. Mitt favoritfik just nu ligger faktiskt här i Aspudden och heter Mazzika (http://www.alltomstockholm.se/Profil.aspx?EntityID=995601). Här finns bästa kaffet, bästa mackorna och bästa muskien. Det enda som är trist är att det ligger på Fågeltorget, det får mig att tänka på duvor och andra otäcka fåglar... ;-)

Jag har en hobby :-)

Nu har jag funderat och faktiskt kommit på att jag har en hobby, visserligen är den kanske lika lam som att ligga i soffan och kolla på Tyra Banks show, men ändå. Min största hobby är att fika! Sitta på ett kafé i flera timmar och bara dricka kaffe och tjattra, det är jag bra på. Om man nu kan kalla det för en hobby?

Kaffe-kramar

Tillökning

Vad mysigt det skulle vara att ha en hund! Just nu känns det så iallafall...

Jag blir galen!!!

Nu är det nära att jag springer ut på balkongen och skriker rakt ut så högt jag kan. Varför? Jo, det ska jag tala om. I samma hus där vi bor ligger en Willys hemma-butik i bottenvåningen. Vissa kunder tar med sig sin/sina hundar till butiken och binder fast dem utanför. Nu står det två hundar och skäller och ylar som galningar precis nedanför vår balkong. Jag blir tokig!!! Hur lång tid kan det ta att handla? Så jävla stor är inte butiken. Varför tar man med hundarna när de bara skäller och blir jättestressade av att lämnas utanför? Jag inbillar mig att de skulle må bättre av att stanna hemma, kanske är det inte lika jobbigt för dem att lämnas ensamma där... Synd att jag inte hade lite blodpudding eller något annat köttigt hemma som jag kunde kasta ner till dem. Då kanske de skulle bli glada en stund. Jag får nog gå och ta en Treo.

Huvudvärkskramar
Hobby

Nu har svärisarna åkt tillbaka till Västkusten och då kan bloggandet få lite mer uppmärksamhet igen. Vilken tur det var att Carola vann igår. Shit, vad nervös jag var. Det hade varit skittrist om Andreas Johnson hade vunnit. Jag gillade inte den låten alls. Jag tycker också synd om Kicki. Så dålig var inte hennes låt. Stackars Kicki som kom sist.

På tal om något helt annat. Förra gången jag träffade människorna som jag skriver projektarbeten med så var det en person som kom med en trist idé. Hon tyckte att vi inför den muntliga redovisningen av projektarbetet skulle presentera oss alla ordentligt. Visst, det låter ju käckt tänkte jag. Hon tyckte att vi skulle ha ett foto på var och en som ingår i gruppen när vi utövar någon slags hobby och sedan lägga in dessa bilder i powerpoint-presentationen och på så sätt presentera oss. Ambitiöst va? Ojdå, tänkte jag hur som helst. Vad har jag för hobby? De andra spelade gitarr, var gympaledare, basketdomare mm. Vad skulle jag säga om mig? Att jag älskar att ligga i soffan och kolla på Tyra Banks show? Eller att jag gillar att sitta och titta på flygplan som drar förbi högt upp i himlen? Jag kände mig iallafall som världens tråkigaste människa som inte har några fritidsintressen eller hobbies. Självförtroendet fick sig alltså ytterligare en törn... Vad har ni för hobbies? Kan jag få låna en hobby från någon av er och använda i presentationen? 

Hobby-lösa Kramar

Samarin tack!

Ojojoj, vilken bastant middag det blev. Mätt så att jag knappt kan sitta upp, men gott var det...

Usch, jag funderar på vad jag ska göra med den samhällsplaneringskurs som jag läser nu. Den har i och för sig bara pågått i en halv vecka men den känns inte alls bra. Bara en massa matte och annat elände, inte alls som jag trodde att den skulle vara. Jag har visserligen kommit in på en miljökurs också, kanske borde jag gå den istället? Det lär ju vara mindre matte där iallafall. För mitt självförtroende borde jag dock kanske försöka traggla mig igenom samhällsplaneringskursen, tänk vad skönt om man skulle klara av den hemska matten. Snacka om en kick för självförtroendet! Eller borde jag kanske göra det lättare för mig och gå den där miljökursen på halvfart istället? Shit, jag vet inte alls. Vad tycker ni?

Veliga kramar

Projektarbeten=bajs

Jaha, nu har svärföräldrarna dragit till stan för att shoppa och ha det bra. Själv måste jag till skolan för att träffa min grupp som jag skriver projektarbeten tillsammans med. Vem är det egentligen som har kommit på idén med projektarbeten? Jag hatar det! Varför ska man skriva ett jäkla pm som ingen läser? Nog om detta.

Ikväll blir det restaurang Lux (
www.luxstockholm.com) eftersom svärfar fyller 60 bast idag. Vad ska ni göra idag?

Snart-är-det-helg-kramar

Smygblogg...

Nu har Martins päron gått till föreningens övernattningslägenhet så då passar jag på att snabblogga lite. Just nu är jag övertrött och helt speedad. Så dumt när man ska gå och lägga sig. Varför ska man ha som mest energi just då? Har druckit en massa kaffe efter middagen och har precis nu avslutat en väldigt intensiv chatt med Flabban på msn. Jag skrattade så min mage höll på att värka sönder. Martin är jättetrött och jag pratar/tjatar oavbrutet. Givetvis har jag också redan bestämt mig för att inte kunna sova så jag är rädd att det kommer bli en låååång natt.  

Uppesittar-kramar


Pust!

Nu har jag powerstädat i två timmar inför besöket av svärföräldrarna. Jag är helt slut nu. Skulle behöva gå och lägga mig, men det kan jag ju inte göra när de kommer... Haft en mer eller mindre sömnlös natt igen så jag kommer säkert vara jättesocial och trevlig ikväll...tjohooo!

Ajax-kramar

Mycket märkligt...

Någon konstigt har hänt med vår telefon, eller rättare sagt med vår telefonsvarare. Tidigare har vi haft vanligt telesvar där jag säger "hej, ni har kommit till Martin och Henrik... osv..." Nu så har helt plötsligt detta hälsningsmeddelande bytts ut till en kvinnoröst som pratar engelska och säger "please leave a message after the tone..." Jag fattar ingenting!!!!!!!!!!!! Hur kan det bara ändra sig utan att man har gjort någonting???????????


Päron och aktiviteter

Idag kommer Martins päron på besök. De stannar till på söndag. Det kommer att bli restaurangbesök, Etnografiska museet och ...... vaddå? Är det någon som har något tips vad man mer kan göra med svärföräldrarna?

Tittut!

Fy vad läskigt det är med allt kladdigt hundbajs som tittar fram när snödrivorna smälter. Jag gick och ulkade hela vägen hem från tunnelbanan häromdagen. Varför struntar man i att ta upp hundskiten när det är snö ute?

Jag har blivit väldigt känslig för äckliga saker den senaste tiden. Jag såg också för ett tag sedan hur en tjej tappade korken till sin vattenflaska på Sergels torg (vid Sergelbageriet, där som det är allra äckligast på marken). Tjejen tog hur som helst upp kroken och skruvade på den på sin vattenflaska igen. När jag såg det höll jag också på att spy, fatta vad mycket härliga grejer det fastnat på den korken!!! Håren reser sig fortfarande på armarna när jag tänker på det...

Illamående-matta kramar

  

Musikbyrån

Lyssnar och tittar just nu på Musikbyrån på SVT2 som visar en konsert med "Antony and the Johnsons". Shit, vad bra de är!!! Blir helt varm! Antony Hegarty-kramar

Nervös...

Jag blev av med mitt jobb efter sommaren då regeringen bestämde att den myndighet jag jobbade på skulle flytta till Karlstad. Efter det så pluggar jag lite olika fristående kurser. I morgon börjar en ny kurs som jag ska läsa. Givetvis är jag skitnervös. Inte en enda människa som jag kommer känna... Suck! Varför ska jag ha så dåligt självförtroende och tycka att det är skitläskigt att gå dit. Det känns som att alla kommer att titta konstigt på mig och undra vad jag är för en mupp.

Jag kan tycka att det är jävligt jobbigt att lära känna nya människor ibland, eller ännu värre att bara kallprata med folk för att man borde/måste. Egentligen har jag bara lust att gå dit och sitta tyst hela dagen och sedan gå hem, men det kan man väl inte göra?

Skakiga kramar


Aloe Vera

Äntligen har jag hittat en bra person där jag kan köpa Aloe Vera-produkter, tidigare har jag bara hittat sidor på internet där man kan beställa sådana produkter, men de har inte känts riktigt seriösa. Efter att ha kollat för mycket på "Plus" med Sverker så har jag blivit helt nojig med att köpa grejer över internet. Ja, jag vet att det låter som att jag är 85 år, men det är så jag känner.

Tillbaka till Aloe Vera-produkterna och den fantastiska växt de kommer ifrån. Kräm med Aloe Vera är fantastiskt bra och hjälper faktiskt mot diverse åkommor, eller bara torr hud. Jag kan också berätta om när jag och älsklingen var i Australien förra vintern. Vi höll bland annat till på en ö som heter Magnetic Island uppe på Barriärrevet (jag har faktiskt en god vän som bor där med sin pojkvän i en husvagn *muttrar avundssjukt*). Värmen, fukten i kombination med flip-flops gjorde att jag fick skoskav på min ena stortå. Givetvis blev det också någon slags infektion i tån vilket medförde att den svullnade upp till storleken av en mindre ballong. Min goda vän kom då med idén att vi skulle bryta bort ett blad från Aloe Vera-växten i deras trädgård och smörja den kladdiga sörjan, som fanns inne i bladet, på tån. Detta upprepande vi en gång och sedan var tån sig själv igen och svullnaden försvann.

Förutom kräm mot torr hud funderar jag också på att köpa Aloe Vera-juice. Har en kompis som provat detta och hon säger att man blir piggare samt att man smörjer sin kropp inifrån(?). Jag ska prova iallafall, jag tar alla chanser till att kunna bli lite piggare. 

Jag tycker att det är jätteroligt med denna typ av produkter, för att inte tala om hälsokostaffärer och hälsokostprodukter. Jag blir som ett barn i en godisaffär när jag kommer in i sådana affärer. Köper alltid en massa piller, blutsaft, linser, böner och andra drycker...

Mjuka Aloe Vera-kramar     

Sysslor

Usch, det känns som att tvättstugan har tagit hela dagen idag. Jag tycker verkligen att det är ruttet att springa upp och ner till källaren 5000 gånger med ikea-påsar fulla med tvätt. Jag har också väldigt svårt att göra andra saker samtidigt som jag tvättar. Kan liksom inte koncentrera mig på något. Tittar på klockan hela tiden och räknar ner tills jag måste gå ner till tvättstugan nästa gång...

Nytvättade kramar 


Tips till en trött man...

Somnade hur lätt som helst igår kväll, antagligen berodde det på sviterna efter lördagskvällens härjningar... Dessvärre vaknade jag redan kl. 00.30 första gången och hade väldiga problem att somna om. Kl. 02.30 var det dax igen. Då var det helt omöjligt att somna om. Jag började vända och vrida på mig, suckade lite högt i hopp om att Martin skulle vakna så att jag kunde få berätta att jag låg sömnlös, men icke, han låg där och sussade så sött. En sväng ut i soffan brukar hjälpa mig att somna om, men inte i natt, det var helt kört. Nu känner jag mig som att jag skulle ha sprungit ett maratonlopp, kroppen är helt seg och nästan lite öm och mina ögon ser ut som om jag skulle ha pollenallergi. Tjohoo, vilken toppendag detta kommer att bli! Är det någon som har några bra tips om vad man kan göra för att sova bättre?

Orkeslösa kramar  

Summering

Huvudvärk och dålig smak i munnen, bakfylla heter det visst med ett annat ord. Kunde trots detta inte ligga kvar i sängen utan vaknade tidigt för att springa till soffan och kolla på den inspelade melodifestivalen. Jag säger bara Carola. Shit, vilket drag och vilken utstrålning. Helt klart bäst!!! Kicki bleknade ganska mycket i jämförelse med Carola. Vad kan jag säga mer. Rednex (familjen Macahan...hahaha) lät som "Östen med resten" på engelska och Björn Kjellman var trist... för att inte tala om Pontare och Günter. Man skulle kunna säga att alla bidrag förutom Carola var riktigt ruttna. Sandra Dahlberg vet jag inte vad jag ska säga om, kort klänning omgiven av några vältränade killar och en motorcykel... hmmm...

Nåväl nog om detta. Gårdagskvällen var riktigt trevlig med födelsedagsmiddag för en kompis på Judit och Bertil. God mat, vin och drinkar. Provade bland annat en drink som de kallade för "morsans", den var riktigt bra. Precis som min morsa. Jag gillar min mamma skarpt. Hon har alltid stöttat mig genom mina jobbiga perioder i livet som till exempel under depressioner och annat elände (tack mamma och antidepressivumet Remeron). Oj, det här inlägget tog en oväntad vändning. Det var inte riktigt så jag tänkte att inlägget skulle se ut, men jag skyller allt på drinken med namnet "morsans" ;-)

Dagen-efter-kramar 

Solsken igen

Det är verkligen strålande solsken ute. Känner att man borde gå ut i det vackra vädret men jag har ingen lust. Vill bara sitta inne och mysa, kanske ta ett bad... Måste man gå ut bara för att det är fint väder?

Kram


Solskensflickorna

Vad tror ni om "Günter & The Sunshine Girls" då? ;-)

Kicki och Carola

Ikväll är det födelsedagsmiddag för en kompis på Judit och Bertil (se http://www.juditbertil.se) En mycket bra restaurang med trevlig personal och fantastisk mat. Detta gör att vi får spela in melodifestivalen och kolla på det imorgon. Vem hejar ni på? Jag tror ändå på Carola. Hittills tycker jag dock att kicki är bäst (även om hon var lite stel på scen)!

Kram

Dåligt samvete?

Precis hemkommen från stan efter att ha shoppat lite prylar tillsammans med älsklingen. Vi var bland annat i en rolig butik på Kungsgatan och handlade ljus och lite annat smått och gott. När vi betalade så slutade hela notan på 74 kr. väldigt billigt tyckte jag. När vi gått ut från butiken sa Martin att vi inte betalat för ljusen. Ska man ha dåligt samvete för en sådan sak? Det ska man väl inte, eller borde man ha gått tillbaka?

Nu är det iallafall tv-kväll som gäller med läsk och en alldeles för stor påse med smågodis...

Kram

Bästa låten!

Pointer Sisters låt "Dare me" har gått varm här hela förmiddagen. Det är helt enkelt den bästa låten.

Kram

Balkongrenovering

God morgon!

Att få vara ledig en vardag känns såååå lyxigt, tycker jag. Dessvärre blev det ingen sovmorgon idag då det har påbörjats balkongrenoveringar i bostadsrättsföreningen... kl. 7.30 drog de igång med att borra, banka och slipa. Härligt att vakna till...not. I vanliga fall brukar det vara lekande dagisbarn som brukar väcka mig då vi har en lekplats på gården precis nedanför sovrumsfönstret. Gäsp...

Kram  

Kvälj...

Såg precis reklam för Abbas fiskbiffar. fy, säger jag bara...

Vad händer sen?

I augusti slutade jag mitt jobb på en myndighet här i Stockholm. Anledningen till att jag slutade var att myndigheten ska flytta till Karlstad. Jag ville inte följa med utan slutade mot att jag fick ett års lön om jag gjorde "något annat". Jag valde att börja plugga igen. Jag fortsatte dock inte med att plugga nationalekonomi utan sadlade om helt och började läsa samhällsplanering på universitetet. Jag gillar det verkligen men tänker lite på vad som kommer hända sedan, efter att mitt år med lön har tagit slut. Kommer jag att få ett nytt jobb? Kommer jag att få ett jobb inom mitt nya område eller måste jag söka trista nationalekonomjobb? Lite jobbigt att inte veta, men samtidigt är det skönt att slippa mitt gamla tråknationalekonomjobb. När jag verkligen känner efter så skulle jag vilja jobba på ett hunddagis, göra mackor på något fik eller jobba som personlig assistent. Kanske skulle man ta upp sin gamla karriär som undersköterska igen? Jag vill hur som helst jobba med människor och inte sitta och göra en massa ekonomiska beräkningar och regressionsanalyser... 


Underbart!

I förrgår hade jag tenta och igår avslutades denna fem-poängare med en redovisning av ett projektarbete. Jag är sååå glad att det är över. Blir alltid så nervös inför en tenta. Det kvittar liksom hur många gånger jag har skrivit tentor tidigare, blir lika nervös varje gång.

Hur som helst så är jag nu ledig till nästa onsdag då nästa kurs drar igång. Det är underbart att vara ledig! Blir inte ett dugg rastlös av att sitta hemma i soffan och kolla på dag-tv. MIn tv-dag idag har bestått av Airline, Providence, Oprah och the Tyra Banks show. MacGyver kunde jag bara inte titta på, det är alldeles för risigt. Likadant är det med Baywatch, det går bara inte att titta på. Älsklingen jobbar sent idag så jag har några timmar av tv-tittande kvar innan han kommer hem.

Kram!
Jag ger mig!

Jaha, nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag var bara tvungen att börja blogga. Jag vet att man skulle ha gjort detta för läääängesedan. Men men, jag är lite seg i starten.

Kram!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!