Tittut!

Fy vad läskigt det är med allt kladdigt hundbajs som tittar fram när snödrivorna smälter. Jag gick och ulkade hela vägen hem från tunnelbanan häromdagen. Varför struntar man i att ta upp hundskiten när det är snö ute?

Jag har blivit väldigt känslig för äckliga saker den senaste tiden. Jag såg också för ett tag sedan hur en tjej tappade korken till sin vattenflaska på Sergels torg (vid Sergelbageriet, där som det är allra äckligast på marken). Tjejen tog hur som helst upp kroken och skruvade på den på sin vattenflaska igen. När jag såg det höll jag också på att spy, fatta vad mycket härliga grejer det fastnat på den korken!!! Håren reser sig fortfarande på armarna när jag tänker på det...

Illamående-matta kramar

  

Kommentarer
Postat av: Tennis Cresendo

nämen eeewww.. jag tycker man borde ha automater med sprit-tvätt överallt! och avskaffa kontanter.. fatta vad äckligt det är!..
Hoppas det gick bra i nya klassen förresten.. =)

Postat av: Honken

Usch ja, det finns nog både det ena och det andra på många sedlar och mynt. Blä!

Första dagen med den nya gruppen gick skapligt, Människorna var inte så elaka ;-)

Själva ämnet var dock ingen höjdare, bara en massa matte och elände. Jag får utslag och eksem av för mycket matte. Jag frågade ändå den som är kursansvarig innan jag sökte kursen om det skulle vara mycket matte och det skulle det inte vara enligt henne. Hon kan ju ta sig i brasan säger jag...

2006-03-15 @ 22:12:13
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Tennis Cresendo

haha.. ja.. matte är väl ingen höjdare.. jag o min kompis skrev beundrar brev till zübeyde och snackade med läraren om hennes privatliv på matte lektionerna.. det var väl därför man överlevde dom..

2006-03-15 @ 22:35:01
URL: http://tenniscresendo.blogg.se
Postat av: Flabban

Av Tennis kommentar skulle man kunna göra en feltolkning som gör att Zübeyde också är läraren och då kan man fråga sig HUR ni överlevde lektionerna? Men ni skulle ha en bra förklaring på varför ni var dåliga i matte....
Nej, det var taskigt. Jag tycker faktiskt att Zübeyde är frän. Usch, Sergels torg är äckligt tycker jag. SPOTTLOSKOR SOM DALLRAR på asfalt är mitt värsta *kväljer lite*. Hundar måste bajsa men måste folk spotta? (Tycker dock också att man ska plocka upp bajset, även på vintern)

2006-03-15 @ 23:55:51
URL: http://flabban.blogg.se
Postat av: Flabban

Honken, tycker jag känner igen det där med löften från adm.kärrng att det inte är mycket matte och sen är det ändå det. Kan det ha hänt tidigare?

2006-03-15 @ 23:59:41
URL: http://flabban.blogg.se
Postat av: Tania

Jag gillar faktiskt matte..tycker att det är skoj :)

2006-03-16 @ 07:15:46
URL: http://FruHattUnderJorden.blogg.se
Postat av: Honken

Tennis Cresendo: det låter som ni hade en bra plan för att överleva mattelektionerna. Jag skulle vilja göra det samma. Vem ska jag skriva beundrarbrev till då?

Flabban: visst är det träligt med tomma löften från adm-personal. Jag fattar inte varför de gör sådär...

Tania: Jag får jättedåligt självförtroende av matte. Vet inte varför. Jag har någon konstig blockering i skallen... Du har inte lust att extraknäcka som hjälplärare till mig?

2006-03-16 @ 07:53:42
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Lite skit rensar magen...
Under senaste Prideparaden så slängdes det ju ut visselpipor från en del vagnar. En tjej bredvid oss plockade upp en som hamnat i en hög hästskit. Min kompis Tomas dog av äckel... Stärker en speciell fördom jag har, he he.

2006-03-16 @ 15:01:42
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Honken

Annaa M: Åhhh...fasen vad läskigt att plocka en visselpipa som har legat i en hästskit. Hahaha, du kan nog ha helt rätt gällande din fördom.

2006-03-16 @ 15:25:19
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Tania

Ja, men jag är sjukt opedagogisk :( *kram*

2006-03-16 @ 16:00:47
URL: http://FruHattUnderJorden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback