1700-tal

Igår på tunnelbanan såg jag en man som sätte sig till rätta, vecklade ut sin metro-tidning och och skulle börja läsa. Inget konstigt alls med det. Men det roliga var att han sedan tog fram en monokel och satte framför ena ögat och läste vidare. Herregud, lever vi på 1700-talet?

Trevlig helg!

Kram 

Sista helgen tillsammans?

Snart är det helg igen. Den här veckan har verkligen gått fort. Har ni några skojiga planer för den stundande weekenden? Vi ska på födelsedagsfest på lördag och adventsfika på söndag. Där emellan måste vi försöka sätta upp en rullgardin i sovrummet. Jag vet redan hur det kommer bli. Allt kommer krångla och både jag och M kommer vara rosenrasande. Vi har ungefär lika dåligt tålamod och brukar vara bra på att trigga varandra. Vi får se om vi fortfarande är tillsammans efter helgen.

Kram 

Överraskning

Jag måste äta pannkakor oftare. Det är verkligen den bästa maten. Undrar om man skulle överraska M med en pannkakstårta ikväll?

Kram

Spärr

Förkylda pojkvänner är ingenting att ha. Speciellt inte på nätterna. I natt fick jag lägga mig i soffan på grund av allt för vilda förkylningssnarkningar. Nu har jag ont i nacken och känner mig enormt sliten och trött. Men men, jag är ju inte täppt i näsan eller har feber. Man får vara glad för det lilla.

Kram

Hiss

Jag har slutat åka hiss. Jag har aldrig fastnat med skräcken finns där varje gång jag åker och sannolikheten ökar ju hela tiden att jag någongång kommer att fastna.

Hur har er helg varit förresten? 

Kram 

De tre v:na

Åh vad trevligt det var igår kväll. Bubblet flödade, stämningen var god och lokalerna var trevliga. Så skönt med fräscha lokaler. Ingen gammal sunkig öllukt eller andra otrevligheter.

Jag längtar så mycket till den här dagen är slut. Helgen ska vara fylld av de tre v:na: vila, vin och vattengympa... Nää, det sista v:et ljög jag om. Kunde visst bara komma på två v-ord.  

Ha en fin helg!

Kram 

60 dagar har november...

Det måste ha hänt något. Det känns som november har minst 60 dagar. Så segt!

Tvångsbubblet gick bra igår och det var faktiskt en riktigt trevlig tillställning. Ikväll blir det ännu mer bubbel, dock frivilligt. M och jag ska gå på smygpremiär på den nya klubben Pigalle på Bacchi Vapen. Spännande!

Nu kaffe och drivor med jobb.

Kram

Tvångsbubbel

Idag blir det tvångsbubbel. Vi ska nämligen inviga vårt nya kontor. Mingel och kallprat är ju alltid svårt men bubblet kanske hjälper mig.

Kram

Morgonmål

Fy för frukost säger jag bara! Så enformigt... Jag måste försöka variera mig lite, men det är ju så svårt. Man är ju inte direkt kreativ så där på morgonkvisten.

Kram

Attack

Idag blev jag attackerad av en hög apelsiner på vägen till jobbet. Någon hade tappat en låda och säkert 30 apelsiner som kom rullandes emot mig. Jag undrade först vad det var frågan om och lovade mig själv att jag ska äta mer frukt och grönt men sen såg jag den förtvivlade människan som sprang runt och jagade de gula bollarna och då kunde jag pusta ut. Det var inget tecken från högre makter. Tur!

Kram

Monster

Trevlig helg min vänner! Skönt att den här monsterveckan snart är över!

Kram

Sträckning

Är man väldigt otränad om man sträcker en bröstmuskel när man ska häfta ihop en bunt med papper?

Kram

Halka

Oj vad oförberedd man är på att det ska vara halt ute. Mera sand på gatorna!

Kram

Rödorange

Idag kände jag mig som en tjock snögubbe när jag kom till jobbet. Odentligt påpälsad med en lite rödorange näsa. Jag måste dra ner på mitt godisätande så kanske jag kan känna mig som en smal och smärt snögubbe i fortsättningen.

Kram 

En släktsaga

Min släkt är verkligen inte rolig. I helgen var vi i Linköping eftersom syrrans barn skulle döpas. Efter dopet skulle det ju ätas tårta och sånt. Jag kände inte för vara käck, pratig och intresserad utan höll mig på min kant... M också. Vi satt där som två panelhönor och såg lite halvsura ut. Jag orkade inte bjuda till ännu en gång. Ska man ha dåligt samvete för det? Det borde väl inte bara vara mitt ansvar att kallprata med släktingarna, de borde väl också kunna låtsas vara intresserade av hur man mår?


Kram


Fråga

En fråga. Skriver man överhuvudtaget eller över huvud taget? Det irriterar mig att jag inte vet vilket sätt som är rätt.

Kram 

Inköp

Har ni börjat köpa julklappar ännu? Igår på fikat här på jobbet så visade sig att flera av mina kollegor redan hade köpt färdigt. Lite panik fick jag eftersom jag inte ens har tänkt tanken men hatar att trängas på stan med miljoner andra människor. Nu har jag satt upp ett mål att den sista november ska alla julinköp vara klara. Hoppas att det funkar.

Kram

Rustning

Jag är dåligt rustad för vintern känner jag. Dels har jag inga vantar och dels så måste jag köpa nya skor. Försökte spana runt lite igår, men hittade varken skor eller nya vantar. Hur ska det gå? kanske får jag rymma till varmare breddgrader?

Kram

Vad tycker ni?

Hur tycker ni att det går med hösten? Själv tycker jag att det går bättre än väntat. Inga depressioner än så länge. Nu är det bara att hoppas att november flyter på lika bra... utan formsvackor.

Kram

Köld

Nu har jag tappat bort mina sista par vantar. Jag fattar inte hur slarvig man kan bli! Höll ju på att frysa fingrarna av mig i morse. Känner att det är kallbrand på väg. Hur ska jag då kunna skriva på bloggen?

Kram

Fisk

"Att få sina fiskar varma" måste ju vara ett av de märkligaste och roligaste uttrycken som finns. Det måste jag börja använda mer.

Nu är det snart helg och jag tar bloggledigt igen. Denna blogg är numera en måndag-till-fredagsblogg.

Kram

Omvårdnad

Idag blir det sängen hela dagen. Mina bihålor och öron värker. M har åkt till Madrid, så typiskt! Kanske finns det något personligt vårdbiträde man kan hyra?

Kram