Solsken igen

Det är verkligen strålande solsken ute. Känner att man borde gå ut i det vackra vädret men jag har ingen lust. Vill bara sitta inne och mysa, kanske ta ett bad... Måste man gå ut bara för att det är fint väder?

Kram


Kommentarer
Postat av: Anders

Näpp, man måste ingenting alls! Själv brukar jag hålla mig inne hela somrarna eftersom jag inte tycker om när det är för varmt, med påföljden att jag ser ut ungefär som ogräddad vetedeg när alla kommer tillbaka solbrända från semestrarna...

2006-03-11 @ 14:56:16
Postat av: Honken

Hahaha... ogräddad vetedeg. Tack Anders för att du säger att jag kan få stanna inne med gott samvete! Jag blir så trött på alla måsten och krav, visserligen är det ju jag själv som ställer dem men men... du förstår säkert vad jag menar. :-)

Postat av: Annaa M

Bortsett från att jag håller med om ovanstående så kan det vara riktigt otäckt att gå ut sådana här vårvinterdagar. Man går där i solen och tror det är mysigt men så kommer man hem och upptäcker att man blivit liksom genomluftad och blir inte varm mer den dagen utan måste gå och lägga sig. Det är extra tråkigt om det är en dag man tänkt sig göra en massa saker.

2006-03-11 @ 18:25:33
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Tennis Cresendo

Absolut inte! Fattar inte vara alla måste vara ute bara för att det råkar vara fint väder. Jag tycker du ska sitta inne o titta om och om igen på lovely günter!..

2006-03-12 @ 00:02:54
URL: http://tenniscresendo.blogg.se
Postat av: Honken

Annaa M, jag gillar inte kylan alls. Jag spänner mig hela tiden när jag är ute och när jag kommer tillbaka hem så har jag ont i nacken, huvudet och armarna på grund av att spänt mig så... Håller med dig, det är bara att gå och lägga sig :-)

Tennis Cresendo, jag fattar inte heller varför man måste vara ute så fort solen skiner... Kanske beror det på att solen skiner så sällan i det här landet så alla blir helt maniska när det är klarblå himmel. Ja, herregud Günter, vad ska man säga... hahaha, han tål att tittas på flera gånger ;-)

2006-03-12 @ 10:20:44
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback