Kattjakt

Åhh, sov ganska dåligt i natt igen. Tror att det är julhelvetet i Motala som spökar. Är det ingen som har några piller jag kan få köpa? Jag betalar bra. Bara jag får sova.

Igår samlade jag ihop mig och drog en repa på stan för att handla julklappar. Alla taggar utåt redan på tunnelbanan och jag hade förberett mig på det värsta. När jag väl kom in på Åhléns hittade jag en massa julklappar inom loppet av några minuter. Jag kom på mig själv att jag tyckte det var ganska trevligt att gå omkring där. Det var inte mycket folk heller. Jag köpte iallafall en julklapp till M, men nu blir jag lite osäker på om han kommer gilla den. Dessvärre kan jag inte skriva vad det är ifall att han läser bloggen. Hmm... jobbigt.

Nu ska jag ge mig ut på lussekattsjakt. Det får bli bageribakta. Orkar inte baka själv, trots att jag är hemmafru. Någon måtta får det vara.

Trevlig helg!

Kram 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad hände med aktierna ? ;)))
Serveras på julafton hängande runt halsen på Honken..endast iförd aktierna ..*harkel*..visst ja ni skulle vara i Motala..sorry nu påminnde jag dig igen;)

Postat av: Ninni

Jag ska handla julklappar nästa helg då ska jag och älsklingen tillbringa en natt på hotell, shoppa äta gott, dricka gott och ha det görmysigt(hoppas jag)
Ha en mysig lördag, kram

2006-12-09 @ 10:23:08
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Kim M

Ta inga lightpiller, de hjälper ej. De måste vara STARKA. Har du otur får du restless legs och kan absolut inte sova. Theralen är det enda som funkar på mig. Men man blir HEMSKT groggy om man inte hinner sova bort det ordentligt.

2006-12-09 @ 10:43:46
URL: http://kiremik.blogspot.com
Postat av: Anonym

Har fått en hel del sömntabletter, men ogillar alla slag jag provat. De har inte hjälpt mot sömnlösheten, men däremot har musklerna blivit så avslappnade att det inte gått att röra sig... Usch..
Såg att Prix hade frysta lussebullar.. Brrr... De ska åtminstone vara färska.... *ler*

2006-12-09 @ 12:58:22
URL: http://helsingepuma.sprayblog.se
Postat av: Mumin

Theralendroppar till kvällen är jättebra och dem är inte vanebildande, det sover man gott på. Jag har provat rena knarket för att jag inte kunde sova men jag vaknade efter halva natten och var görpigg......va bra att du har handlat julklappar, där ser du det är inte så svårt som man föreställer sig:) ha en bra dag Kram Mumin

2006-12-09 @ 14:30:31
URL: http://mumin53.blogg.se
Postat av: Honken

Anna: Honken endast iförd aktier... nästan så jag överväger att stanna hemma så att vi kan göra så. ;-)

Ninni: åhh, vad mysigt det låter att bo på hotell! Ni kommer ha det kanon!

Kim-raring: Åhh, det är ju hemskt med restless legs. Fick det av mina anti-depressiva som jag åt förut. Höll på att smälla av!

Puman: Fy vad läskigt när musklerna domnar. Jag skulle få panik!

Mumin: Aha, theralendroppar. Det ska jag komma ihåg! :-)

2006-12-09 @ 19:47:12
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Nä men det är väl klart att du ska baka själv!

2006-12-10 @ 11:52:37
URL: http://www.linneazerpe.blogg.se
Postat av: Honken

Linnéa: Åhh, jag orkade inte... :-/

2006-12-10 @ 15:23:01
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback