TV-irritation

Om ni tittar på ett tv-program och det blir reklam, byter ni kanal då? Här byter Martin direkt och zappar runt på alla kanaler gång på gång tills reklampausen är över. Ofta hinner programmet börja igen innan vi är tillbaka på rätt kanal. Det  gör mig galen och nervös. Hellre tittar jag på lite reklam än att hålla på sådär. Nu har Martin fjärrkontroll-förbud när vi kollar på tv tillsammans... Är jag för hård emot honom? ;-)

Kram

Kommentarer
Postat av: herr planström

Själv ser jag knappt några hela program alls eftersom jag mestadels zappar hela tiden när jag tittar aktivt. När jag passivtittar står teven på men jag vet inte vad som händer i rutan.

Postat av: Rexxie

Jag väntar inte till reklamen, utan zappar helt vilt hela tiden, och klarar oftast av att hålla koll på åtminstone ett par-tre program simultant....

2006-06-14 @ 21:32:56
URL: http://rexxie.blogspot.com
Postat av: Kim M

Hahahaa! Ett typiskt parproblem! När jag väl ser på TV ser jag även reklamen men minns från tiden med mitt ex. Han bytte kanal jämt då det var reklam och det irriterade mig maximalt. Självklart vågade jag inget säga. Är inte bara en mejerimes - är en konfliktmes också! Men jag jobbar på det.

2006-06-14 @ 21:39:45
URL: http://www.kim-m.com
Postat av: Aronson

Jag zappar alltid under reklamen: jag tror att jag är reklammakarnas största fiende: jag ser inte reklamen, inte ens när jag tittar på den...

Att zappa själv gillar jag, men när andra gör det är det värsta mardrömmen: man kan ju inte styra!

2006-06-14 @ 23:19:19
URL: http://www.aronson.blogspot.com
Postat av: Honken

Herr Planström och Rexxie: är det inte jobbigt? Jag skulle bli hypernervös och sönderstressad... ;-)

Kim M: haha, du är ingen mes alls!!! Men visst är det irriterande med kanalbytena... Skönt att få medhåll! ;-)

Aronson: haha precis! Styra är viktigt... ;-)

2006-06-14 @ 23:46:51
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Tania

Jag och Martin kan bilda en klubb :)

2006-06-15 @ 07:43:27
URL: http://FruHattUnderJorden.blogg.se
Postat av: Honken

Haha... ja, det får ni göra. Så kan Kim och jag bilda en... ;-)

2006-06-15 @ 09:09:39
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Oswald

Jag håller med Aronson helt och fullt här.

Själv flipprar jag runt bland kanalerna som en tok så fort det blir reklam - men om någon annan gör det blir jag helt stressad och tror jag ska missa nästa program för att jag inte kan styra själv.

2006-06-15 @ 11:40:22
URL: http://kempagbg.blogspot.com
Postat av: magnus

Själv har jag ingen TV och pojkvännen som har en tittar ALDRIG på TV. Det innebär att han sitter med sin dator och jag zappar vilt bara för att det känns så spännande att det finns valmöjligheter.
Till slut vet jag inte vilken kanal jag just tittade på eller om reklamen var programmet osv. Så då skiter jag i det hela och drar honom från datorn, sen GÖR vi något tillsammans.

FUCK TV säger jag.

2006-06-15 @ 11:51:01
Postat av: rille

är på din sida, helt klart! fast alternativt kan man ju stänga av tvn, det finns ju annat att göra. åtminstone om man bor i sydney =) gillade du ARQ? hade en vild natt där i helgen, kanske måste blogga om det.

2006-06-15 @ 12:23:26
URL: http://porridgekickstartsmyday.blogspot.com
Postat av: Helsingepuma

Eftersom det mesta av reklamen är så tråkig eller dålig, så brukar jag zappa oxå. Om jag inte måste gå på toaletten eller nåt.

2006-06-15 @ 12:38:24
URL: http://helsingepuma.sprayblog.se
Postat av: Honken

Oswald: haha... ja, visst blir man stressad när någon annan håller på och zappar runt. Jag blir nervös, irriterad... och nästan lite elak. :-/

Magnus:Haha, jobbigt när man inte hittar tillbaka till programmet efter reklamen... Ååhhh, jag skulle nog inte kunna leva utan TV. :-)

Rille: Haha, jag kollade heller aldrig på TV när jag bodde i Sydney. Där finns så mycket annat att titta på... ;-)

Jag kommer inte ihåg ARQ. Var ligger det? Haha, klart att du ska blogga om det! :-)

Helsingepuma: Viss reklam är lite rolig ändå... Jag är väl en av de få människorna i världen som tycker det. Jag och min mamma påverkas alltid av reklamen och köper alla nya produkter... nästan iallafall... ;-)

2006-06-15 @ 16:29:20
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Tobias

Par eller inte, om inte jag får hålla i fjärrkontrollen blir jag nervös och olycklig... Och illvilligt zappande i reklampauserna är av ondo...

2006-06-17 @ 17:55:05
URL: http://tobsonhelsinki.blogs.se
Postat av: Honken

Tobias: haha, ja visst blir man nervös och olycklig av okontrollerat zappande. Det finns nästan inget mer stressande... :-/

2006-06-18 @ 17:44:30
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback