Eufori

Nu är jag fri från de isländska diktatorfasonerna!!! Vårt projekt är inlämnat och vi har redovisat muntligt. Jag kände pressen att göra en superredovisning, men det sabbade jag snabbt. Tappade pappren på golvet och tryckte fram fel bilder på PowerPoint-presentationen. Men men... Nu får hon styra och ställa med någon annan! Nu kan hon äta sitt ruttna hajkött bäst hon vill! Jag bryr mig inte! Tjohoo!

Jag kommer inte att heja på Islands "Silvia Night" under Eurovison Song Contest... av förklarliga skäl ;-)

Kram 


Kommentarer
Postat av: Flabban

Om din hajköttsätande partner är som SIlvia Night så förstår jag att hon måste vara jobbig. Maken till hysterisk människa får man väl leta efter. Men grabbsen i videon var snygga.....

Postat av: Helsingepuma

Skönt att ert projekt är färdigt då! Men äter de verkligen ruttet hajkött? trodde det var nedgrävd fågel.....

2006-05-11 @ 22:24:39
URL: http://helsingepuma.sprayblog.se
Postat av: Honken

Flabban: haha... mja, båda är hysteriska, fast på lite olika sätt tror jag. Håller helt med om de snygga männen i hennes video... mumma! :-)

Helsingepuma: Haha... ja visst, det verkar vara en delikatess med rutten haj. Jo, det där med fåglar har jag också hört... typ lunnefågel, eller något i den stilen. Det verkar ju kalasgott... inte! ;-)

2006-05-11 @ 22:30:29
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Pojkfröknur

MÄÄÄH, lunnefågeln grävs inte ner, äts som vilken pippi som helst. En mycket sympatisk fågel f.ö. Den håller sig till sitt, är tjock och fet så den knappt kan flyga. Samt pedant och fjolligt färgad. :)

2006-05-11 @ 22:43:53
URL: http://pojkfroken.blogspot.com
Postat av: Honken

Pojkfröken: haha...är det hajen som grävs ner då?

2006-05-11 @ 22:51:51
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback