Monstershopping

Ojojoj vad trött jag är nu. Vi har varit på stan sedan kl. 10 i förmiddags. Mina fötter är som ballonger och ryggen värker, men jäklar vad jag har shoppat. 5 t-shirts, 1 par cheap monday-jeans, 1 par cheap monday-basketdojjor, 1 jacka ,shorts, flip-flops och ett par vita bosskalsonger (breda briefs). Inte mycket pengar kvar nu... Vi åt också lunch på Gondolen och drack vin. Mycket trevligt!!!

Jag måste bara säga att H&M är super!!! Det enda som är trist är att köerna till provrummen är oääääändligt långa så man hinner få både psykbryt och blodsockerfall medan man väntar. Ett annat problem med att gå och handla med sin pojkvän är att man ofta vill ha samma saker. Haha, det gäller att spana in läget fort som fan när man kommer in i en butik för att hinna roffa åt sig något snyggt ;-)

Kändisspottingen var inte superbra idag. Såg Pekka Heino och Tintin Andersson, det var allt.  

Kram

Kommentarer
Postat av: Helsingepuma

Snacka om att du utökat garderoben en del! Själv har jag bara betalat räkningar och fyllt på skafferiet... Pojkvännen fyllde på diesel... Usch, känner mig fattig...
Handlade martin lika mycket som du då?

Postat av: Kim M

Jag skulle köpa jeans för mitt favvopar har blivit så slitna att jag visar både ett och annat. Men jag orkade inte pga. allt folk.

2006-05-26 @ 18:37:01
URL: http://www.kim-m.com
Postat av: Karies

lite avunsjuk på shoppingen. Kan däremot meddela att jag fick både psykbryt o blodsockerfall i morse halv sju, då vaknade nämligen den nya VALPEN, o därmed också resten av huset..... :P

2006-05-26 @ 19:13:06
URL: http://kariesochbaktus.blogg.se
Postat av: Aronson

En haelsning fraan shoppingens mecka:

Hi from London!

=)

2006-05-26 @ 20:26:21
URL: http://www.aronson.blogspot.com
Postat av: Honken

Puman: Jag betalar räkningarna imorgon. Hmmm... lite fel ordning att först shoppa och sedan betala räkningar. Martin handlade också som en galning, bland annat 3 par byxor, skjortor och t-shirts.

Kim M: Ååhhh, jag får ofta samma problem med mina jeans. Att de slits så att man tror att hela klockspelet ska trilla ut. :-)

Karies: Gud vad jag blir avundsjuk på valpen, men inte att vakna halv sju. Du måste lägga ut en bild på den på er blogg.

Aronson: Ååhhh, hej raring! Hoppas att du har det superbra i den stora staden.

2006-05-26 @ 20:51:50
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: magnus

Men vaddå, man provar väl aldrig något på H&M. Bara köpa, ta hem och sen byta.

2006-05-27 @ 11:31:28
URL: http://amstxl.blogs.se/
Postat av: Honken

Magnus: Mmm... i och för sig, men jag orkar aldrig gå tillbaka med grejorna och byta. I stället blir de liggande hemma. Jag brukar också vara väääääldigt duktig på att slarva bort kvittona. :-)

2006-05-27 @ 12:00:35
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: tove

håller fullständigt med om att H&M är superduper och såg att du hade inhandlat ett par cheap monday, måste bara få påpeka att det finns nog inga snyggare byxor ;-)

2006-05-27 @ 17:22:58
URL: http://anotherme.webblogg.se
Postat av: Honken

Tove: CM är sååå himla sköna! Bästa jeansen ever! :-)

2006-05-27 @ 22:35:03
URL: http://honkenponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback