Pain...

Gud vilket bra humör man blir på när det är så fiiiint väder! Trots att jag har suttit på skolan hela dagen och har ont i visdomstand så känner jag mig vid gott mod. Jag hoppas innerligt att tandvärken går över, vill verkligen inte gå till tandläkaren!!! Jag är livrädd. Hjälp!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Pojkfröken

Äsch tandläkaren är inte så farlig. När jag var där för en visdomstand fick jag lyssna på schysst 80-talsmusik under behandlingen och härligt narkotikum att droga mig med efteråt. Hvad mer kan man begära liksom? :)

Postat av: Honken

Pöjken: haha... när du beskriver det sådär så låter det ganska tilltalande. Jag undrar om man får lyssna på 80-talsmusik på Folktandvården vid Hornstull?

2006-05-06 @ 19:07:27
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Pojkfröken

Folktandvården? På KNIVSÖDER?? Du med mig skämta aprillo? Nej då blir det nog sovjetiska slagdängor och inspelade tal med Alva Myrdal. ;) Du ska gå till min kära lilla tandläkartant Sylvia i Götgatsbacken. Hon är även bra på snapsvisor och ser läckert lesbisk ut.

2006-05-06 @ 19:27:26
URL: http://pojkfroken.blogspot.com
Postat av: Helsingepuma

Ta med dig egen cd-spelare så blir det nog bra. Fast visdomständer brukar kunna jävlas.... Stackare...

2006-05-06 @ 20:21:53
URL: http://helsingepuma.sprayblog.se
Postat av: Honken

Pojkfröken: Hahaha... japp, visst går man till folktandvården på Knivsöder, men jag kanske skulle prova Sylvia någongång... :-)

Helsingepuma: det är ju en skitbra idé att ta med egen musik! Det ska jag absolut göra. :-)

2006-05-06 @ 20:41:26
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Helsingepuma

Gjorde jag alltid när jag skulle få tandställning och de drog tänder eller grävde i käften....Å så får man ju välja själv vad man vill lyssna på...

2006-05-06 @ 23:45:23
URL: http://helsingepuma.sprayblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback