Hoa Hoa

Igår träffade jag min kompis A som tillfälligt var hemma i Sverige. Hon är otroligt intenstiv så det är ganska bra att vi bara träffas ett par gånger om året. Jag blir liksom helt slut efter ett par timmar tillsammans med henne. Samtidigt som jag kan babbla på ganska bra också... och babblade gjorde vi verkligen igår. Vi träffades vid Hornstull för att gå till mitt favvofik "Copacabana". På vägen till fiket tjattrade vi så mycket att vi inte hade riktig koll på läget. Hon gick rakt in i en lyktstolpe och fick världens bula i pannan (som sedan blev blå och vääääldigt vacker). På vägen från fiket pratade vi lika mycket och då var det min tur att klanta mig. Jag råkade gå rakt in i Hoa Hoa Dahlgren med en rejäl smäll. Det tog bara tvärstopp. Han är ju ganska krallig och muskulös fortfarande och stod emot min knuff väldigt bra. Jag blev jättegenerad och han blev sur tror jag. Idag är det bäst att håller mig hemma...

Kram

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Är det han som förr hade flottig och krusig hockeyfrilla?

Postat av: Malin

Jag vet att jag har fördomar... Men Hoa-Hoa ser ju inte ut att vara världens smartaste kille precis och så snackar han som jag föreställer mig att de gamla knarklangarna på plattan gjorde på 70-talet... Fast han är ju superallmänbildad karln! Har du sett honom i "På spåret"? Han är ju alltid med och vinner.

Jag ska till Stockholm om en och en halv vecka och träffa en kompis som är så där intensiv i sitt snackande och man själv hänger liksom bara spå. Jag tror att man då speedar upp den andra personen ännu mer. Det är himla trevligt, men jag säger som du; det räcker med att träffas någon gång ibland. Ändå är hon min allra, allra bästa vän!

2006-09-12 @ 08:10:12
URL: http://tilia.blogg.se
Postat av: Malin

Förresten, nu är du uppe så där tidigt igen! Stör dagisbarnen dig eller har du gått upp för att vara huslig eller har du kanske hittat ett nytt jobb? Hur går det på den fronten? Är de snälla mot dig på AF?

2006-09-12 @ 08:12:05
URL: http://tilia.blogg.se
Postat av: Mumin

ÅÅh en bild vid sidan om....snyggt.....äntligen får man se dig, ha ha. Hoa hoa är ju asmysig, honom hade jag gärna velat stöta ihop med.......Ha en bra dag!

2006-09-12 @ 08:20:20
URL: http://www.Mumin53.blogg.se
Postat av: Tania

*skrattar läppen av mig*

2006-09-12 @ 08:29:58
URL: http://FruHattUnderJorden.blogg.se
Postat av: Anna

Ha ha ..attans vilken otur du har...eller är det så att du gör det med flit...krockar med Hoa Hoa...??? Du är säkert en kändisspanare..men kan du inte spana på dom som är kända nuförtiden inte Hedenhös...

2006-09-12 @ 09:40:19
URL: http://kattlull.blogg.se
Postat av: Paulina

Haha (förlåt), sicka virrpannor!

2006-09-12 @ 14:59:01
URL: http://rainfor.blogg.se
Postat av: Honken

Linnéa: Japp, det är han!

Malin: Lycka till med Stockholmsträffen.
Haha... japp, är uppe tidigt. Kan visst inte sova. För många tankar som snurrar i huvudet... i kombination med hushållssysslor. AF är faktiskt mycket snälla mot mig! :-)

Mumin: Haha... Mja, jag vet inte om det var så mysigt att stöta ihop med Hoa hoa faktiskt... :-/

Tania: :-)

Anna: Haha... lite kändiskåt är man ju, men Hoa hoa, där går gränsen... :-/

Paulina: Ja, verkligen virrpannor! :-)

2006-09-12 @ 17:32:05
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Mattiasmargrete

I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

2010-04-22 @ 14:03:33
URL: http://mattiasmargrete.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback